I trygge hænder
Gælder det transport af Deres kunder og personale til og fra Billund/Give, er Billund-Give Taxa det sikre valg. Døgnbemandet central, engelsk og tysk talende personale samt en moderne vognpark danner grundlaget for vor betjening af Dem som kunde.

Herudover sætter vi en ære i at fremstå som den naturlige samarbejdspartner, når der bliver lagt vægt på egenskaber som punktlighed, pålidelighed, effektiv og behagelig betjening.

Lad f.eks. vores chauffør modtage Dem eller Deres kunder med et skilt med navn eller firmanavn i Billund Lufthavn.

Forud-reservation er en yderligere garanti for vogn til tiden. Døgnet rundt sidder vi klar til at modtage Deres bestilling pr. telefon eller fax, men også her fra hjemmesiden kan De i ro og mag bestille i god tid. – Vi bekræfter reservationen, så snart den er modtaget på centralen.
Ønsker De yderligere fordele, er vores kontokunde-ordning en overvejelse værd. Ring eller mail og forhør nærmere. Det samme gælder iøvrigt for priser ved faste aftaler, som vi gerne giver et bud på.

Betaling
Vi modtager alle former for etablerede Credit Cards; herunder Master Card, American Express, Diners, EuroCard, VISA og Dankort.